Monthly Archives: May 2012

Puting Aku Menegang

Cerita sex melayu nikmat – semalam mak aku datang bwk Laura. lame jugak aku tak jumpe Laura dekat sebulan jugak la. selepas menggomol Laura sampai dia penat dan tertidur, aku bergomol dgn Bakhtiar pulak :p kebetulan pulak aku memang gersang … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Lelaki Gemuk Sibuk Dengan Breast Aku

Pengalam pertama rasakan tusukan – konek Juhairi bertubuh gempal. Seperti wanita lain, aku jugak tak pernah rasa berminat atau bercita-cita nak cari lelaki gemuk sebagai teman hidup. Tetapi pengalaman pertama aku bersama Juhairi, teman Zamri yang dibawa pulang ke kampung … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Remas Bontot Dan Tetek Gadis Melayu

Cerita melayu lucah 2012 sexy girls – First sekali jumpa dia kat tempat hiburan. Nama dia Azizah. Dah kenal aku belanja dia minum. Sambil tu borak pasal dia,dia kata bapak dia orang putih, mak orang jepun. Patut la lawa aku … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Kepala Kote Melayu Vs Pantat Amoi

Ghairah amoi cina muda – Esok boss perlu untuk meeting lembaga pengarah, tiba-tiba saja Meisin tercongak di depan mejaku. “Pegawai lain tak ada ke?” tanyaku. “Semua mereka ada hal, tak boleh nak stayback,” Meisin merayu kepadaku. Aku faham permintaan Meisin. … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Dara Melayu Gila Batang Konek

Kisah konekku dalam pantat bulu nipis dara malaysia –  Aku seorang Jurutera, graduan dari salah sebuah pusat pengajian tinggi tempatan. Sehingga ke tahun ini (2011), telah hampir 7 tahun aku bekerja. Cerita ku bermula sekitar tahun 2004 di mana  waktu … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Cikgu Faridah

Cikgu Faridah merupakan seorang yang tegas dan garang.Ramai pelajar yang bencikan sikapnya yang selalu mendenda pelajar tak tentu pasal.Asal ada sahaja pelajar yang buat hal habis satu kelas jadi mangsa.kebetulan kelas aku pada tahun ini diajar olehnya.Setiap kali diberi kerja … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Bohsiakah Aku 3

Ingat lagi dengan Abang Ayob? Lepas aku lancapkan kontol dia kat kelas kosong hari tu, dia semakin ketagih. Kami selalu berjumpa selepas sekolah di tempat yang sama. Dari selalu melancapkan kontol dia di bontot ku, kegemaran kami beralih pula kepada … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Pelir aku pertama kali dihisap…

ama aku A. Aku ni seorang jejaka. Aku menang gila sex sejak remaja lagi, cuma tidak ada peluang pada masa tu. Habis best pun cuma melancap je (tapi dengan berbagai teknik). Pernah aku suruh sepupu aku (jantan juge) melancap pelir … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Pakcik, Salmah Lancapkan

Pak saudara Salmah pun merangkak semula untuk berundur dari situ. Sekali lagi begitu cermat dan berhati hati pergerakkannya. Sedikit demi sedikit dia menapakkan pengunduran. Akhirnya keluar juga dia dari muka pintu tersebut. Setelah keluar, si tua itu pun memakai semula … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

NURSE ZANA

KU adalah seorang yg berjaya, berusia 37 tahun mempunyai 3 org anak. Isteriku namanya Aida merupakan seorang doktor. Nak katakan kami ni kaya taklah sangat. Cuma mampulah jugak kalau dlm 2…3 kali seminggu tu makan kat restoran 5 bintang. Rumahtangga … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment